dinsdag 2 december 2008

StartbaanRUN - inschrijven tot 7 december !


Wil je een snelheidsrecord behalen met hardlopen, dan dagen we je graag uit in Soesterberg op 13 DECEMBER a.s.. De inschrijving is begonnen en sluit op 7 december 24.00 uur! Vanwege grote belangstelling is na-inschrijving NIET mogelijk.

Een unieke kans om op de Startbaan van Vliegbasis Soesterberg hard te lopen, waar vroeger F15’s en CH-47 Chinooks opstegen en landden! Zie met eigen ogen hoe groot dit terrein is. Proef de rijke historie van deze plaats. Beleef eenmalig de kick om een wedstrijd te lopen op een locatie die nooit eerder is opengesteld voor publiek. Ren langs de supergeheime hangars waarin vroeger de gevechtsvliegtuigen stonden opgesteld. Laat je fantasie de vrije loop.

Een supervlak parcours, met de finish " in " de hangar 1!

Het afscheidscomité Vaarwel Vliegbasis Soesterberg zal op zaterdagmiddag 13 december a.s. in samenwerking met atletiekvereniging Altis en de vliegbasis Soesterberg een unieke kidsrun en prestatieloop organiseren.

Een startbaanRUN van 5 km en 10 km over de volledige start- en landingsbaan en een speciale kidsrun van 650 meter en 1.070 meter op vliegbasis Soesterberg.

Ben je een hardloper (m/v) en wil je de vlakke kilometers ondergrond onder je voeten voorbij laten flitsen, dan is deze STARTBAANRUN wellicht een sportieve ervaring. De loop gaat geheel over de startbanen van Vliegbasis Soesterberg. Een volledig verhard en vlak parcours. Een unieke gelegenheid om de startbanen van Vliegbasis Soesterberg van dichtbij te zien, te voelen en te beleven. Ben je een ware hardloper (amateur of professional), de StartbaanRUN is een unieke aangelegenheid!

Zie: www.v-v-s.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten